24 januari 2022

Yeetpower en elektrische voertuigen

3 min read
Verkeersregels

Als je op zoek bent naar veel up-to-date informatie over elektrisch rijden dan ben je bij www.yeetpower.com aan het juiste adres. Yeetpower richt zich op de elektrificatie van ons vervoer, denk aan de elektrische auto! Deze is al enige tijd op de markt en heeft zich steeds verder gemoderniseerd. De eerste elektrische auto ter wereld was de Duitse Flocken Elektrowagen uit 1888. En in 2020 kwam er een piek: heel veel merken brachten er eentje op de markt. Want ook zij zagen de voordelen van de elektrische auto: schoner, stiller en minder CO2-uitstoot dan een auto op brandstof. Op www.yeetpower.com kun je veel lezen over de elektrische voertuigen, en je zult merken dat Yeetpower er volledig in thuis is. Dus als jij er nog niet veel van af weet, vind je op de website zeker wat je zoekt over elektrisch rijden.

Eenvoudig snelladen 

Op www.yeetpower.com kun je vinden waar de yeet! Power Stations zijn, waarmee je je elektrische voertuig kunt snelladen tot maar liefst 350 kW. De Yeetpower laadstations zijn er door heel Nederland! De website biedt een kaartje waarop je snel jouw laadpunt kunt vinden. Er zijn er inmiddels al honderden. Er is een lage lage kWh prijs waardoor je voordelig kunt tanken. 

Zowel zakelijk als particulier gebruik

Je kunt op www.yeetpower.com lezen, dat Yeet! naast de laadpalen die buiten op veel plekken staan, wallboxes aanbiedt voor zakelijk en particulier gebruik. Wanneer je autoverkoper bent, kun je zelfs een auto in de showroom opladen. In dat geval kan het bedrijf Yeet! een elektrische lader (wallbox) komen installeren. Ook integreerbare systemen voor op parkeerplekken bij jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Tevens kun je een scale-up systeem laten installeren via https://www.yeetpower.com/. Dit is een compleet netwerk waarbij de laadpunten samenwerken en er data verstuurd kan worden. Je kunt dan denken aan de toepassing voor hotels of sportcomplexen of hotelketens. Je kunt met de scale-up meerdere eerdere auto’s tegelijk opladen. Dus zo wordt de parkeerruimte en stroomverbruik efficiënter gebruikt. En dat laatste is natuurlijk zeer wenselijk voor het milieu.

Subsidie!

Misschien reed jij nog niet in een elektrische auto, maar overweeg je er nu toch eentje te kopen? Voor een nieuwe elektrische middenklasse auto kun je subsidie aanvragen. En ook voor een tweedehands elektrische auto is het mogelijk subsidie aan te vragen. Dit is enkel voor particulieren bedoeld. Als elektrische rijder betaal je trouwens geen aankoopbelasting en wegenbelasting. Je kunt er ook vanuit gaan dat elektrische rijden goedkoper is dan rijden op brandstof. Dat is dus ook nog eens mooi meegenomen.

Kosten voor elektrisch rijden

Als je in een gemiddelde elektrische auto rijdt, ben je per maand rond de 530 euro kwijt, voor een benzineauto is dat bijna 700 euro. En de aanschafprijs? Je betaalt nu rond de 23.000 euro voor een gemiddeld model. Omdat ze nog niet in grote hoeveelheden gemaakt worden. De verwachting is wel dat je op den duur bijna hetzelfde gaat betalen voor auto’s met benzine- en dieselmotoren en elektrische auto’s. Voor meer informatie kun je uiteraard naar www.yeetpower.com gaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *