29 november 2021

Welk type motor past bij jou?

2 min read
mtoor

Ben je van plan om motor te gaan rijden? Wellicht heb je je motorrijbewijs al of ben je momenteel bezig met lessen. Als je eenmaal je rijbewijs gehaald hebt, is de kans groot dat je ook je eigen motor wil hebben. Het aanbod motoren is groot, dus we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Wat is je doel?

Wil je een motor aanschaffen omdat je dagelijks met je motor van en naar het werk wilt rijden? Of wil je (naast je auto) juist een sportieve motor om in vrije tijd vooral lekker te kunnen rijden? Zie je jezelf bijvoorbeeld al plat in de weg liggen op je motor? Of wil je de motor juist bezitten om te flaneren en rustig over de boulevard te kunnen rijden? Om erachter te komen welk type motor geschikt is voor jou, raden we je aan om eerst na te denken over het doel. Waarom wil jij een motor bezitten? 

Naked bike

Misschien heb je al eens van de term ‘naked bike’ gehoord. Een naked bike is een motorfiets zonder stroomlijnkuip. Naked bikes zijn licht en wendbaar. Naked bikes beschikken over een hoger stuur dan de sportmotor en hebben hierdoor een comfortabele zithouding. 

Motorscooter

Ben je van plan je motor vooral te gebruiken voor woon-werk verkeer? Dan is een motorscooter een goede keus. Met een motorscooter rijd je gemakkelijk door de files heen. Bovendien ben je enorm wendbaar, is een motorscooter snel en zuinig. 

Sportmotor

Wil jij liggend door de bochten? Of ben je van plan het circuit op te gaan? Dan is een sportmotor geschikt voor jou! 

Budget
Heb je een klein budget? Ga dan voor een tweedehands motor en scoor goedkope motorkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *