24 januari 2022

Transport via de gebroeders Vermeer

2 min read
gebrvermeertransport.nl

Als jij iets getransporteerd moet hebben, er moet iets verplaatst worden, spullen moeten van de ene naar de andere plek of er dient een verschuiving van materia plaats te vinden, neem dan eens contact op met dit transportbedrijf via gebrvermeertransport.nl. Gebr. Vermeer is gespecialiseerd in algemeen transport, machinetransport, industriële demontage, containers, testgewichten, heftrucks, bedrijfsverhuizing, verpakken, export en opslag. 

Transport

Gebr. Vermeer is gespecialiseerd in de meeste soorten (speciaal) transport. Ze kunnen het hele proces van deur naar deur voor je regelen, inclusief de hele begeleiding. Het uitgebreide machinepark van allerlei verschillende voertuigen en dergelijke maakt transport een fluitje van een cent.

gebrvermeertransport.nl

Demontage

Ook zijn ze experts in het demonteren of uit elkaar halen of ontmantelen van hele productielijnen, panden, fabrieken, gebouwen en nog veel meer. Er wordt gezorgd voor een manier van werken die jou en je spullen beschermd en niet in gevaar brengt. Er wordt ook geprobeerd het stof te beperken dat vrijkomt bij het demonteren van bijvoorbeeld productielijnen, zodat het proces in de rest van het gebouw niet verstoord wordt.

gebrvermeertransport.nl

Containers

Containers zijn vaak van metaal gemaakt en het is de bedoeling dat je er spullen in op kunt slaan. Als je een container wilt gebruiken als opslag, als kantoor, als werkplaats of als magazijn dan ben je bij hun aan het goede adres. Ze hebben containers in alle soorten vormen en maten. Je kan zelfs een reclamebord in de speciaal gemaakte bordhouder plaatsen zodat je reclame op de buitenkant van je container hebt staan. Prachtige oplossing voor als je dat nodig vindt.