29 november 2021

Power van een echte Amerikaan

2 min read
ford f 150 raptor

Ben je een liefhebber van een echte Amerikaanse auto waarbij je echt de power voelt en ervaart dan is een Ford F 150 Raptor de perfecte auto voor jou. Dit monster met ronkende motor is een beest op de weg, heel veel power en kracht ervaar je als je ermee rijdt. Maar er is meer dat deze auto heeft, comfort en luxe bijvoorbeeld tijdens het rijden. Een pick up is echte liefde voor een Amerikaan hebben, voor het stoere rijgedrag en de uitstraling zoals geen enkele andere auto heeft.

Verschillende modellen

De auto in detail

Wanneer je de Ford F 150 Raptor ziet staan denk je te maken te hebben met een grove auto. Maar het tegendeel is waar, zodra je de motor start en ermee rijdt heb je te maken met een verfijnde techniek en een interieur wat tot in detail perfect is afgewerkt. Welke uitvoering je ook kiest, lederen stoelen, getint glas of iets anders, ervaar het rijden met een echte pick up. Ander voordeel is de grote laadbak waarin je alles kunt vervoeren, de luxe exemplaren zijn zelfs voorzien van laadbak verlichting.

Krachtige motor

Garantie na aankoop

Koop je een Ford F 150 Raptor bij v8supercars dan krijg je standaard drie maanden garantie op je aankoop. Koop je een Ford met full opties dan heb je 3 jaar garantie of maximaal 100.000 kilometer. Je huidige auto inruilen bij aankoop van een andere auto is natuurlijk mogelijk. Het aanbod auto’s is enorm, je bent altijd welkom om rond te kijken en wie weet zie je de auto van je dromen staan in de showroom.