24 januari 2022

Personenauto’s en bedrijfswagens

2 min read
remschijven BMW

Lees over een auto zakelijk leasen. Bij een auto leasen teken je een leasecontract en je hebt geen omkijken naar de auto zoals de Volkswagen Polo lease, of Toyota Corolla Touring lease, of Skoda Kodiaq lease. Je hebt enkel het gemak van een representatieve auto voor de deur.

Het leasecontract hoeft geen 36 maanden te zijn

Een auto zakelijk leasen is best flexibel. Je hebt shortlease. Bijvoorbeeld een Volkswagen Polo lease, of Toyota Corolla Touring lease, of Skoda Kodiaq lease, en dat maandelijks opzegbaar. Dit is handig als je een tijdelijke kracht binnen je bedrijf hebt zoals een interim manager voor een reorganisatie. Een interim blijft geen drie jaar, maar voor die korte periode een auto leasen is geen probleem.

Zorg ten alle tijde dat een auto netjes is als je een klant bezoekt

Het maakt niet uit of je kiest voor een Volkswagen Polo lease, Toyota Corolla Touring lease, of een Skoda Kodiaq lease, want het zijn allemaal auto’s waarmee je voor de dag kan komen. Een auto zakelijk leasen verdien je dan ook terug, want in een nette auto de klant bezoeken zorgt dat je snel die order hebt. Het advies is dan ook, een leasecontract tekenen en een nette auto leasen, en dan bijtijds naar een klant rijden. Je hebt dan nog de tijd om de auto door een wasstraat te halen. Ga dus voor een auto zakelijk leasen, teken een leasecontract, en ga voor de Volkswagen Polo lease, Toyota Corolla Touring lease, of een Skoda Kodiaq lease, of een andere representatieve auto leasen. In feite maakt het niet zo uit waarmee je voor komt rijden. Als je weleens producten mee moet nemen dan kan een typische bedrijfswagen handiger zijn dan een personenauto, zolang de auto maar netjes is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *