e chopper
vervoer

Ontdek Brabant met de e chopper

Er zijn vele manieren om Brabant te ontdekken, maar wil je echt langs alle prachtige bezienswaardigheden rijden dan is met een e chopper huren de ideale manier. Je kunt de scooter ergens op een afhaalpunt ophalen, om vervolgens je route te beginnen. Voordeel is dat je geen helm op hoeft, de wind langs je heen voelt razen en je een gevoel van vrijheid ervaart. Door de natuur op weg naar de mooiste locaties die Brabant kent, want met deze scooter kom je op plaatsen waar je met een ander vervoermiddel niet komt.

e chopper

Met vrienden een dagje erop uit

Stel je eens voor dat je een verjaardag met vrienden viert door het huren van een e chopper. Je stippelt een route uit en maakt er een leuke vragen rit van, ondertussen doe je een aantal terrasjes aan waar je wat eet en drinkt en met je vrienden een superdag ervan maakt. Je hebt de mogelijkheid om je smartphone aan het stuur vast te klikken en je favoriete muziek te luisteren. Na afloopt plof je met zijn allen neer bij een echt Brabant eetcafe waar jullie de dag afsluiten met een etentje. Unieker kun je een verjaardag niet vieren.

Stil en je mag er overal mee rijden

Het rijden met een e chopper heeft nog meer voordelen dan alleen rijden zonder helm. Omdat de chopper elektrisch is mag je door bepaalde natuurgebieden heen, waar je met andere vervoersmiddelen niet doorheen mag rijden. Ook handig dat je onderweg soms even iets kunt zeggen, de chopper maakt namelijk geen geluid. Ideaal als je dieren wilt spotten, die horen je niet aankomen op de echopper.