29 november 2021

Mijn favoriete vervoersmiddelen

2 min read
motorfiets kopen

Net als veel andere Nederlanders moet ik dagelijks de auto in om naar mijn werk te gaan. Mijn werk is op 50 kilometer afstand vanaf mijn huis. Niet echt bepaald een afstand die je op de fiets aflegt. Toch is de auto niet mijn favoriete vervoersmiddel. Meer een noodzakelijk kwaad. Benieuwd welke vervoersmiddelen wel mijn voorkeur hebben? In deze blog deel ik dit met je! Natuurlijk ben ik ook benieuwd welke vervoersmiddelen jouw voorkeur hebben. Laat je een reactie achter onderaan deze blog? 

  1. De motor

Ik ben erg fan van motorrijden. Mijn motorrijbewijs heb ik nu zo’n 3 jaar geleden gehaald. Het rijden op de motor geeft een groot gevoel van vrijheid. Het is echt niet te vergelijken met autorijden. Natuurlijk ben je ook een stuk kwetsbaarder op de motor. Dat zie ik als een groot nadeel. Mijn motor gebruik ik dan ook niet voor woon-werkverkeer. Ik gebruik mijn motor echt puur als hobby. Gebben Motoren heeft mij een prachtige motoroccasion geleverd. Motorrijden doe ik vaak met vrienden, maar ik vind het ook heerlijk om in mijn eentje te touren. Weet je wat helemaal mooi is? Naar het buitenland op de motor! Ga de Italiaanse bergen in of breng een bezoek aan Duitsland of Frankrijk. 

  1. De elektrische step 

De elektrische step is echt een uitvinding. Je kunt er makkelijk redelijk grote afstanden mee overbruggen en je vouwt de step zo op. Erg handzaam dus. Een elektrische stap is erg wendbaar en daarmee ook erg geschikt om op de elektrische step een rondje stad te doen. Heb jij al eens op een elektrische step gestept? 

Wat zijn jouw favoriete vervoersmiddelen? Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete vervoersmiddelen! Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Wellicht zorgt het nog voor inspiratie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *