24 januari 2022

Het aero-effect van de cafe racer

2 min read

Er valt veel te vertellen over een Cafe racer, maar als je slechts een paar woorden zou gebruiken om een cafe racer bike te beschrijven, dan zou daar zeker “aero” in voorkomen. Het woord aero wordt meestal gebruikt door degenen die over de motor spreken in termen van aero-effect. Dit woord wordt meestal gedefinieerd als de manier waarop een motor in staat is om de luchtstroom naar de rijder te veranderen en dat de motor de luchtstroom in grote mate kan leveren om de belasting op de rug van de rijder te verminderen en ook meer comfort aan de rijder te bieden. 

De juiste maat motor

De beste manier om aero te beschrijven is dat de motor in staat is om een goede aero-efficiëntie te bieden en dit wordt bereikt door verschillende onderdelen op de motor, zoals het zadel, dat achter de rijder is geplaatst om een goede pasvorm te helpen bieden. Het kan moeilijk zijn om een bmw 75 caferacer motor te vinden die de juiste maat heeft voor jou. Een manier om de juiste maat van een cafe racer motor te vinden is door lang te gaan in een winkel en een paar motoren te proberen. Wanneer je online bestelt, gaat dit natuurlijk niet en is het lastiger vinden welke maat je nodig hebt. 

De prijs van een cafe racer

De prijs van een nieuwe cafe racer motor hangt af van veel dingen zoals: de motor zelf, het type motor, de dealer, de reputatie van de dealer, of de motor een db killer 51 mm heeft en nog veel meer. Elke motor heeft een waarde en in dit geval is het niet de waarde maar de kwaliteit die een belangrijke factor is om te overwegen. Een cafe racer is een zeer unieke motor, want in tegenstelling tot andere motoren in dat genre is het niet bedoeld voor een specifieke race of evenement. Een van de belangrijkste dingen om hier rekening mee te houden is het gewicht of het gewicht van de onderdelen en de motor.

Onderdelen bestellen

Als u een bmw r100 series heeft en wilt dat de deze motor lang meegaat, zorg er dan voor dat de cafe racer motor is bijgewerkt met een nieuwe olie reservoir kit. Als je op zoek bent naar een cafe racer motor die zo veilig mogelijk is, dan is deze gemaakt voor jou. Je vindt motor onderdelen zijn opgenomen voor vele motortypes met inbegrip van touring en cruiser en zal de nodige onderdelen voor u om dat te doen, met de juiste onderdelen heb je veel opties. Wij raden je aan online te bestellen met de onderdelen inbegrepen in de bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *