24 januari 2022

Geen gesjouw meer met tassen

2 min read
fiets

Het gebeurd je vaak, je wilt een kleine boodschap halen bij de supermarkt. Natuurlijk kom je weer met twee tassen vol naar buiten. Dat wordt weer een heel gestuntel met die tassen aan het stuur om veilig thuis te komen, met hopelijk de boodschappen erbij. Door slim te zijn met een fietskrat kopen, ben je direct van dit  probleem af. Eenvoudig zet je de boodschappen in je krat en fiets je met het grootste gemak naar huis toe, zonder problemen en de angst dat de tasjes scheuren die aan je stuur hangen. Bij bikebudget.nl zijn er vele modellen en soorten fietskratten in het assortiment.

Materialen en kleuren

Bij een fietskrat kopen heb je de keuze uit mooie materialen en flitsende kleuren, ga je voor die krat van mooie natuurlijke materialen of die knalrode kunststof krat voor je fiets. Een ding is zeker dat je altijd te herkennen bent, zeker wanneer je leuke kleurencombinaties op je fiets maakt. Voordeel is ook dat je nooit hoeft te zoeken naar je fiets, je vind je unieke kleurencombinatie snel tussen de andere fietsen. In de webshop van bikebudget.nl vind je ook verschillende setjes om je krat veilig op je fiets te bevestigen, verschillende kleuren snelbinders om de krat nog leuker te maken op je fiets.

fietskrat kopen

Veiligheid voor alles

Natuurlijk is een fietskrat kopen leuk voor je fiets, en ziet je fiets er ook direct een stuk flitsender uit. Maar waar het eigenlijk om draait is de verkeersveiligheid, geen tassen meer aan je stuur die ervoor zorgen dat je niet stabiel kunt fietsen. Of zware fietstassen aan de achterkant die problemen geven met het evenwicht van je fiets, met het gebruik van een fietskrat ben je van al deze problemen af. Eenvoudig en doeltreffend de krat stevig aan de voor of achterkant, altijd een stabiele last om veilig naar je bestemming te kunnen fietsen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *