Dolly Bakfiets
vervoer

Dolly bakfiets

Het hebben van kinderen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Zo ben je als ouder zijnde verantwoordelijk voor het veilig wegbrengen van je kinderen. Echter is het niet altijd gewenst om dit met de auto te doen. Een tweede auto hebben, kost namelijk erg veel geld. Daarnaast is het een stuk gezonder als je af en toe de fiets pakt. Om ervoor te zorgen dat je en geld bespaard en gezond bezig blijft, kan een dolly bakfiets goed te pas komen.

Dolly Bakfiets

Wat is een bakfiets

Bakfietsen zijn al een erg lange tijd op de markt. Voorheen werd het niet alleen gebruikt om kinderen te vervoeren, maar ook om spullen/voedsel gemakkelijk mee te kunnen nemen. Echter hadden deze bakfietsen een groot nadeel en dat was dat je ze volledig zelf op gang moest houden. Je kan wel begrijpen dat dat met twee kinderen in de bak erg lastig is. Tegenwoordig zijn de meeste varianten elektrisch. Zo hoef je met een Dolly bakfiets niet de longen uit je lijf te fietsen. 

Dolly Bakfiets

In de zomer op de bakfiets

In de winter zie je een stuk minder bakfietsen op de weg. Men kiest in deze koude periode toch vaak om met de auto te gaan. In de zomer zie je ze echter wel erg vaak op de weg. Het kan dan ook heerlijk zijn om met je kinderen in het zonnetje te fietsen. Wanneer je in het bezit bent van een bakfiets is het wel van belang dat je deze zo goed als mogelijk onderhoud. Dit voorkomt onnodige kosten.